Elokuvateatteri KinoMikko

Oma tili

Unohditko salasanasi?

Ei tunnusta? Luo tunnus »

Game Night

Jason Bateman (Kaameat pomot -elokuvat, TV-sarja Sukuvika) ja Oscar-ehdokas Rachel McAdams (SpotlightDr. Strange) yhdistävät voimansa New Line Cineman toimintakomediassa Game Night. Elokuvan ovat ohjanneet John Francis Daley ja Jonathan Goldstein, joille tämä on jo toinen yhteistuotanto sitten elokuvan Loma.

Batemanin ja McAdamssin rinnalla nähdään Billy Magnussen (Vakoojien silta, TV-sarja American Crime Story), Sharon Horgan (TV-sarja Catastrophe), Lamorne Morris (TV-sarja Kolme miestä ja tyttö), Kylie Bunbury (TV-sarjat PitchUnder the Dome), Jesse Plemons (Black Mass, TV-sarja Fargo), Danny Huston (Wonder WomanX-Men Origins: Wolverine), Chelsea Pereti (TV-sarja Brookyn 99) sekä Michael C. Hall (TV-sarjat Dexter ja Mullan alla) ja Kyle Chandler (Manchester by the Sea, TV-sarja Bloodline).

Bateman ja McAdams ovat Max ja Annie, joiden jokaviikkoisten peli-iltojen panokset kovenevat, kun Maxin karismaattinen veli Brooks (Chandler) järjestää murhamysteeribileet, joihin kuuluu valekonnia ja leikkiagentteja. Kun Brooks siepataan, kaikki olettavat sen kuuluvan peliin... eikö? Mutta kun nämä kuusi pelihullua ryhtyvät ratkaisemaan arvoitusta napatakseen voiton, heille alkaa valjeta, että tämä “peli” – eikä liioin Brooks – ole ihan sitä, mitä he ovat kuvitelleet. Kaoottisen peli-illan aikana ystävykset huomaavat uppoavansa yhä syvemmälle vaaraan jokaisen johtolangan viedessä heidät uuteen yllättävään käänteeseen. Ilman sääntöjä, pisteitä tai tietoa siitä, ketkä oikeastaan pelissä ovatkaan mukana, luvassa voi olla jännittävin pelivoitto koskaan... tai sitten kohtalokas tappio.

Elokuvan Game Night on käsikirjoittanut Mark Perez (Accepted). Tuottajina toimivat John Davis (Joy), John Fox (TV-sarja Blacklist), Jason Bateman ja Jim Garavente (Bad Words) sekä vastaavina tuottajina Marc S. Fischer, Richard Brener, Michael Disco ja Dave Neustadter.

Lajityyppi: Komedia, toiminta
Kesto: tulossa
Ikäraja: tulossa

Osta liput

Liput tulevat myyntiin 27.02.2018 09:00.